To Share


Reviews:

augustus 2016

Het was een prachtige dienst die onze zoon, broer, oom verdiend heeft. Een mooier afscheid hadden we hem niet kunnen geven.
Bedankt voor je steun, luisterend oor en prachtige woorden. 

Fam. v. G. te R.


 

november 2015

Graag kom ik nog even terug op de begrafenis van mijn moeder.
Wij, als gezin, hebben de herdenkingsdienst als heel warm ervaren.

De wijze waarop je het verhaal hebt gebracht was goed verwoord. Tijdens het eerste gesprek heb je ons laten praten, heb je vragen gesteld en hetgeen op papier stond heb je uiteindelijk voor het voetlicht gebracht en veel van hetgeen op papier stond, dat is verteld, was herkenbaar. 

Ook van de aanwezigen bij de dienst hebben wij nadien vele complimenten gekregen voor de wijze waarop jij dit hebt gedaan.

Nogmaals, onze hartelijke dank daarvoor.

Fam. H. te V.


 

Na het overlijden van onze lieve vader, hebben wij zeer veel steun en begrip gekregen van Gea.

Gea heeft het vermogen zich goed in te leven in de trieste situatie van de familie.
Gea heeft een zeer goed luisterend oor met betrekking tot de wensen van de familie en heeft dit heel mooi en waardig verwoord tijdens de plechtige dienst.

Gea was voor ons een troostende schouder waarop wij konden steunen en kijken dan ook terug op een zeer mooi en waardig afscheid van onze lieve vader.

Fam. v.R. te S.


 

We wilden je bij deze nog een keer graag bedanken.

we vonden de dienst stijlvol/waardig en met een glimlach.
het maakt het verlies weer een stukje lichter.

Fam. W. te V.
 

Het is al weer een paar weken geleden, maar ik wil je namens de familie nog bedanken voor je steun en hulp voor de mooie dienst voor mijn vader. Je hebt echt zo goed mijn vader met je verhaal in beeld gebracht echt heel mooi. Zelfs mensen die mijn vader niet zo goed kennen hadden het gevoel hem daardoor te hebben leren kennen.

Wij kijken met een heel erg goed en mooi gevoel terug op het afscheid van mijn vader.
Dank je daarvoor.

Fam. D. te V.


 

Wij willen jou vriendelijk bedanken voor de wijze waarop je de dienst van mijn vader hebt geleid en voor de mooie woorden, die je gezegd hebt.

Fam. W.


 

Tijdens de dagen van voorbereiding van de afscheidsdienst na het plotseling overlijden van mijn zus heeft Gea ons ondersteunig gegeven en samen met ons een mooie, persoonllijke afscheidsdienst samengesteld, geheel afgestemd op onze wensen. Door haar inlevingsvermogen en luisterend oor is deze dienst geworden zoals wij gewenst hebben. Zij heeft prachtig gesproken en ons persoonlijk begeleid tijdens de uitvaartdienst, daar zijn wij haar erg dankbaar voor.


Wat ik erg fijn vind is dat Share-To-Care ook persoonlijke nazorg biedt. De persoonlijke gesprekken en opdrachtjes, door goed naar jezelf te kijken en te luisteren heb ik als zeer prettig en leerzaam ervaren. Hierdoor kreeg ik inzicht "hoe weer verder te kunnen". Ik kan mij hierdoor opnieuw richten op de toekomst, in mijn veranderde leven. Het heeft mij troost gegeven en mij in staat gesteld met dit zware verlies om te kunnen gaan.

i.B.


 

Wij hebben een zeer warm gevoel overgehouden aan de afscheidsdienst.

Er zijn erg mooie woorden gesproken. De prachtige woorden van het levensverhaal, de symbolische woorden & daden en de warme woorden van troost. Woorden waaruit wij, als familie, heel veel kracht putten en met ons ook vele andere vrienden en bekenden. Al deze woorden staan mooi opgetekend in het herinneringsboekje.

Niet alleen wij kijken terug op een mooie dienst, maar met ons ook heel veel andere aanwezigen. We hebben van zoveel mensen gehoord dat het zo’n mooie dienst was. Wij zijn dan ook erg blij dat jij op ons pad kwam. Wij wensen iedereen zo’n mooie afscheidsdienst toe voor hun dierbaren.

Familie V.


 

Gea heeft ons begeleid tijdens het overlijden van mijn vader.
13 mei j.l is mijn vader na een lang en ernstig ziektebed overleden, waarop 18 mei j.l. de uitvaart plaatsvond welke geleid werd door Gea Nijland.


Mijn vader was al enige tijd ernstig ziek en wist dat hij niet lang meer te leven had. Hij kende Johan Rijksen al een tijd en heeft contact met hem gezocht om zijn begrafenis alvast op papier te zetten. Hierdoor is mijn vader ook gelijk in contact gekomen met Gea Nijland. Gea is een aantal keer bij mijn ouders langs geweest en hebben ze gesproken over de begrafenis. Dit maakte de dienst extra bijzonder en persoonlijk omdat Gea mijn vader heeft gekend.
Mijn vader had de nummers welke tijdens de uitvaart gedraaid moesten worden zelf uitgekozen. De verdere tekstuele inhoud hebben mijn vader en Gea niet doorgenomen. Gea heeft na aanleiding van die gesprekken een goede indruk van mijn vader gekregen want met het thema van de dienst en de verhalen sloten goed aan bij mijn vader.
Het was een hele bijzondere warme dienst een dienst zoals mijn vader hem graag wilde hebben.
De zorg die Gea voor, tijdens en na het overlijden heeft geboden is heel fijn geweest. Ze kwam langs om een praatje te maken en herinneringen op te halen.

Familie vdB