Wat regelt Share-To-Care?
Een waardige en persoonlijke herinneringsdienst

vlinder in hand
Persoonlijk - inhoudelijk - thematisch - waardig - warmAfscheid

Bij het overlijden van een dierbare, moet er veel en snel worden geregeld. Binnen een paar dagen moeten alle praktische zaken worden geregeld, waarbij de uitvaartondernemer u zal begeleiden. Maar misschien wilt u ook een persoonlijke en inhoudelijke uitvaartdienst geregeld hebben en kunt of wilt daarbij geen beroep doen op een dominee of pastor.

Ik help en begeleid u om een persoonlijke en inhoudelijke uitvaartceremonie te organiseren. Samen bereiden we een dierbare herinneringsdienst voor, met persoonlijke aandacht voor de overledene, maar ook een persoonlijk troostwoord voor u als nabestaanden. Ik begeleid u indien u dit wenst ook graag als pastoraal begeleider, die een waardige afscheidsdienst regelt, maar ook de zorg voor de familie voor ogen houdt.

De herinneringsdienst

Tijdens de uitvaartdienst ben ik ceremonieel leider en spreker. De persoonlijke zorg voor de mens staat hierbij centraal. We zullen in de eerste plaats in eerbied aandacht besteden aan het leven van de overledene, maar de kracht van mijn ondersteuning is, dat ik ook voor de nabestaanden een woord van troost zal brengen door middel van een christelijke overdenking of een algemene meditatie. U levert uw muziekkeuze aan, maar ik kan u er ook bij helpen, zodat de muziek past bij het leven van de overledene en bij het thema van de dienst. Alles in overleg met u. U ontvangt van te voren een orde van dienst. Ik ben ook graag bereid een herinneringsboekje of liturgie voor u op te maken en te laten drukken. Dit is een mooie herinnering aan uw dierbare overledene. De gehele afscheidsceremonie wordt geheel afgestemd op uw wensen. Klik hier voor alle mogelijkheden.


Grafceremonie

Indien u wenst, zal ik ook de grafceremonie verzorgen in dezelfde thematische, persoonlijke sfeer als de dienst.