Wat doet Share-To-Care?
Zorg dragen voor begeleiding en coaching bij verlies en rouw.


traanPersoonlijk - betrokken - empathisch - discreetVerlies van zekerheid in het leven - persoonlijke coaching

Uw leven heeft een andere wending genomen, dan u had verwacht.
U heeft er moeite mee, dat uw leven verandert en dat u niet meer kunt doen, wat u eerder als zo gewoon ervaarde.... u kunt niet meer goed functioneren op uw werk... u verliest uw werk.... u verliest relaties, u verliest uw gezondheid.... u verliest uw levensvreugde....
u verliest een naaste door overlijden.... Uw toekomst is als het ware herschreven en u heeft hier moeite mee.

Ik luister naar uw verhaal en ga samen met u op zoek naar mogelijkheden om uw leven
weer waarde te geven. 
Ik ga samen met u de weg van herstel en leer u om de realiteit onder ogen te zien en het diepe verdriet te aanvaarden. Ik zal u vervolgens coachend de waarde van het leven leren terug te vinden en uw veranderde plaats in de samenleving in te nemen. Ik help u graag op weg in uw veranderde leven, luister naar u en samen zullen we uw verdriet, woede, pijn, een plaats geven in uw leven. Rouwverwerking is hard werken aan verlies, maar samen met mij als coach zal dit proces lichter worden om te dragen. 

Bij een naderend levenseinde is nadenken over hoe uw afscheid eruit moet zien heel moeilijk, 
maar ook onvermijdelijk. Alle momenten die u nog samen bent zijn enorm kostbaar en betekenisvol. 
Het kan fijn zijn als iemand u hierbij persoonlijk begeleidt. Iemand die naar uw verhaal luistert, 
naar uw vragen, uw moeite, uw strijd...  

In dit moeilijke proces leer ik u graag persoonlijk kennen en wil met u en uw naasten spreken over wensen, hoop, toekomst en troost, ook voor de achterblijvende geliefden. Ook zullen we samen, indien u dit wenst, een levensverhaal opstellen en een waardig afscheid voorbereiden.

Verliesverwerking en coaching voor persoonlijke begeleiding binnen organisaties

Het kan moeilijk zijn om de dagelijkse zaken weer op te pakken na een ingrijpende verandering in uw organisatie. Werkstress en burn-outs zijn het gevolg. Uw medewerkers voelen zich leeg van binnen en kunnen letterlijk en figuurlijk ziek worden van onbegrip en weerstand, waardoor het ziekteverzuim onder medewerkers groter wordt.

In dit soort moeizame processen ondersteun ik uw teamleden en organiseer ik op maat gemaakte individuele coaching gesprekken. Het kan al opluchting geven als er een onafhankelijke coach met werkelijke interesse luistert naar het verhaal en het verdriet van de betrokkene.